Heeft u een Oldtimer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak zijn oldtimers al eens gerestaureerd en daarom niet te vergelijken met moderne luxeauto’s. Vaak is het lakwerk jaren na een restauratie ook niet meer in topconditie. Door deze auto’s met veel aandacht en precisie te beoordelen en te behandelen kunnen we streven naar een prachtig resultaat!

Het lakwerk van een gerestaureerde auto kan sneller achteruitgaan dan een origineel geleverde autolak. Dit komt doordat er meer laklagen aanwezig zijn op de auto en deze met elkaar kunnen gaan reageren. Hierdoor kun je jaren na de restauratie oude reparatie plekken terugvinden of andere imperfecties zien. Deze lakfoutjes kunnen wij nog perfect oplossen zonder onnodig te hoeven overspuiten.

Hoe doen wij dat?

Een laklaag kan schuurt worden doormiddel van een Wett-sanding of Dry-sanding methode. Beide behandelingstechnieken hebben hun eigen voordelen. Deze voordelen zullen altijd verschillen per auto en per laksoort. Hiervoor kunt u het beste persoonlijk advies opvragen. Waarna het lakwerk van de auto geschuurd is, zal deze geen oneffenheden meer bevatten en zult u een verbluffend strak resultaat behalen op het oude lakwerk.

Door deze (lak)restauratiemethodes is het mogelijk om het lakwerk in topconditie te brengen zonder dat er een spuitpistool aan te pas hoeft te komen.

Geïnteresseerd in onze overige services?

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een milieuvriendelijke manier voor het herstellen van metalen autopanelen.

Klein schadeherstel

Niet altijd kan iets gerepareerd worden zonder over te spuiten. Mocht dit wel het geval zijn, repareren wij ook dit voor u op een professionele manier.

Interieur-behandeling

Uw interieur verdient net zo veel aandacht als uw exterieur. Daarom is een regelmatige verzorging belangrijk.

Exclusive car detailing

Bij een detail behandeling wordt uw auto zo dicht mogelijk terug naar nieuwstaat gebracht.
Het resultaat: showroom shine!

Car
wrappings

Uw auto wordt voorzien van een speciaal  hoogwaardige folie om uw lak te beschermen en tegelijkertijd uw auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.

Afspraak maken

Afspraak maken voor: