Nieuws

Restauratie oldtimers

Heeft u een Oldtimer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak zijn oldtimers al eens gerestaureerd en daarom niet te vergelijken met moderne luxeauto’s. Vaak is het lakwerk jaren na een restauratie ook niet meer in topconditie. Door deze auto’s met veel aandacht en precisie te beoordelen en te behandelen kunnen we streven naar een prachtig resultaat.

Het lakwerk van een gerestaureerde auto kan sneller achteruitgaan dan een origineel geleverde autolak. Dit komt doordat er meer laklagen aanwezig zijn op de auto en deze met elkaar kunnen gaan reageren. Hierdoor kan je jaren na de restauratie oude reparatie plekken terugvinden of andere imperfecties zien. Deze lakfoutjes kunnen wij jaren daarna nog perfect oplossen zonder onnodig te hoeven overspuiten.

Hoe doen we dat?

Een laklaag kan schuurt worden doormiddel van een Wett-sanding of Dry-sanding methode. Beide behandelingstechnieken hebben hun eigen voordelen. Deze voordelen zullen altijd verschillen per auto en per lak soort. Hiervoor kunt u het beste persoonlijk advies opvragen. Waarna het lakwerk van de auto geschuurd is zal deze geen oneffenheden meer bevatten en zult u een verbluffend strak resultaat behalen op het oude lakwerk.

 

Door deze lakrestauratie methodes is het dus mogelijk om het lakwerk in topconditie te brengen zonder iets onnodig te hoeven over spuiten.

Afspraak maken

Afspraak maken voor: