Exclusive car detailing

Bij een detailbehandeling wordt uw auto zo dicht mogelijk teruggebracht naar nieuwstaatconditie. Deze uitgebreide behandeling kan je onderverdelen in drie verschillende fases;

Reinigen
Herstellen
Verzegelen

Bij deze behandeling wordt er altijd een intake ingepland waarin de auto wordt beoordeeld en er een duidelijk advies gegeven wordt.  De tijd die het kost om deze behandelingen toe te passen is sterk afhankelijk van de conditie van de auto.  Ook speelt de type lak en kleur hierin een grote rol. Buiten het laten reinigen en herstellen van het lakwerk is het laten verzegelen van uw lakwerk een duurzame en efficiënte manier om uw lakwerk lang mooi te houden en extra te beschermen.

Hiervoor gebruiken wij lakverzegelingen van de Italiaanse topleverancier #Labocosmetica.  Deze Ceramische lakverzegelingen kunnen toegepast worden op verschillende ondergronden.  Denk hierbij aan uw carrosserie, velgen, ramen of interieur.

Geïnteresseerd in onze overige services?

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een milieuvriendelijke manier voor het herstellen van metalen autopanelen.

Klein schadeherstel

Niet altijd kan iets gerepareerd worden zonder over te spuiten. Mocht dit wel het geval zijn, repareren wij ook dit voor u op een professionele manier.

Interieur-behandeling

Uw interieur verdient net zo veel aandacht als uw exterieur. Daarom is een regelmatige verzorging belangrijk.

Car wrappings

Uw auto wordt voorzien van een speciaal  hoogwaardige folie om uw lak te beschermen en tegelijkertijd uw auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.

Old
timers

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw oldtimer. Door oldtimers met veel aandacht te beoordelen en te behandelen, streven we  naar een prachtig resultaat.

Afspraak maken

Afspraak maken voor: