Over ons

Cosmetic Car Center is een bedrijf dat is opgezet door Sander Koot, een jonge gedreven ondernemer met een passie voor auto’s. Met geruime ervaring in de autoschade branche heeft hij van zijn hobby zijn werk mogen maken.

Sander Heeft op 14-4-2014 Kooting Carstyling opgericht, een onderneming welke is ontstaan vanuit een passie voor auto’s. Deze onderneming is gestart in een T-shirt met een potje poets en na 6 jaar uitgegroeid tot een vernieuwde onderneming Cosmetic Car Center, met haar eigen luxueuze werkplaats in Pijnacker.

Specialist in herstel werkzaamheden

Hoogwaardige autobehandelingen

Aandacht met passie

Onze kernwaarden

Cosmetic Car Center is ontstaan vanuit een grote vraag naar klantgerichte, kwalitatieve en slimme schadereparaties.

Verder houden wij van eerlijk en praktisch advies, geen onnodige dure reparaties wanneer het ook anders opgelost kan worden. 

Wij bieden u een complete behandeling, waarin alle overige schades en gebreken meegenomen kunnen worden in de herstelwerkzaamheden. Zo kunt u met al uw cosmetische problemen bij ons terecht.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een milieuvriendelijke manier voor het herstellen van metalen autopanelen.

Exclusive Car Detailing

Bij een detailbehandeling wordt u auto zo dicht mogelijk terug naar nieuwstaat gebracht.

Klein schadeherstel

Niet altijd kan iets gerepareerd worden zonder het over te spuiten. Mocht dit wel het geval zijn, kunnen wij ook dit op een professionele en slimme manier voor u repareren.

Interieurbehandeling

Uw interieur verdient net zo veel aandacht als uw exterieur. Daarom is een regelmatige verzorging belangrijk. 

Car wrappings

Uw auto wordt voorzien van een speciaal  hoogwaardige folie om uw lak te beschermen en tegelijkertijd uw auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.

Oldtimers

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw oldtimer. Door oldtimers met veel aandacht te beoordelen en te behandelen, streven we  naar een prachtig resultaat. 

Afspraak maken

Afspraak maken voor: